• Blog
    • BBQ recepten
      • Primogrill Barbecue aansteken in 5 stappen
      • Vlees
        • Waterbuffel Cote de Boeuf
        • Spareribs Cajunstyle met coleslaw en rode ui
      • Pizza Flammkuchen
        • Flammkuchen
      • Kip en gevogelte
        • Paella Valenciana op de Barbecue
        • Eendenborst warm gerookt op Elzenhout
      • Groente en fruit op de BBQ
        • Ananas met limoncellocrème
        • Gepofte Knolselderij op de Primo Grill
      • Vis
        • Gamba’s met Bacon op de Primogrill
    • Culinair
      • Recepten
      • Sjan op Reis
        • Nog even nazomeren in Noord Italië
      • Wijn Thee en Spijs
      • Feest dranken
        • Laagjes-koffie (ook alcoholvrij)
        • Barraquito en andere verwenkoffie
    • Over Sjan Kookt
    • Samenwerken
      • Primogrill.nl
      • barbecueplein.nl
      • Usawa koffie
    • Sjan op Reis
    • Geen reacties

    Nog even nazomeren in Noord Italië

    maart 1, 2021

    Nog even nazomeren in Noord Italie, Wat hou ik daar toch van.

    Hier aan Lago Maggiore voel ik de warmte van de laatste najaarszon voordat het oktober wordt.

    Het strandje is verlaten. Ik geniet van de blauwe water, de bergen op de achtergrond en de witte kiezels van het strandje.

    Straks maar even naar het dorpje lopen om een avondmaaltijd bij elkaar te scharrelen. In de tuin van ons huisje staat ‘Salbe’ (salvia).

    Hopelijk ligt er nog een passende pasta fresca in de vitrine van de pastamakerij. Dan maak ik dat, met knapperig gebakken ‘Salbe blaadjes in de roomboter en geschaafde oude percorino.

    Share:

    Categorieen

    • BBQ recepten
    • Feest dranken
    • Groente en fruit op de BBQ
    • Kip en gevogelte
    • Over Sjan kookt
    • Pizza Flamkuchen
    • Recepten
    • Sjan op Reis
    • Vis
    • Vlees