• Blog
    • BBQ recepten
      • Primogrill Barbecue aansteken in 5 stappen
      • Vlees
        • Waterbuffel Cote de Boeuf
        • Spareribs Cajunstyle met coleslaw en rode ui
      • Pizza Flammkuchen
        • Flammkuchen
      • Kip en gevogelte
        • Paella Valenciana op de Barbecue
        • Eendenborst warm gerookt op Elzenhout
      • Groente en fruit op de BBQ
        • Ananas met limoncellocrème
        • Gepofte Knolselderij op de Primo Grill
      • Vis
        • Gamba’s met Bacon op de Primogrill
    • Culinair
      • Recepten
      • Sjan op Reis
        • Nog even nazomeren in Noord Italië
      • Wijn Thee en Spijs
      • Feest dranken
        • Laagjes-koffie (ook alcoholvrij)
        • Barraquito en andere verwenkoffie
    • Over Sjan Kookt
    • Samenwerken
      • Primogrill.nl
      • barbecueplein.nl
      • Usawa koffie
    • Over Sjan kookt
    • Geen reacties

    Over SJAN KOOKT

    februari 1, 2021

    De makkelijke en complete maaltijd op de Primo Grill

    Daar staat’ie dan. Jouw mooie kostbare kamado barbecue in de tuin te roesten. Herken je dat? Je gebruikt hem toch niet zo vaak als je van plan was. Je wilt de bbq wel gebruiken, maar  je bent nog niet zo ervaren als je zou willen. Maar ondertussen weet je dat je hem gekocht hebt om de hele zomer te gebruiken en wie weet in de winter.

    Eenvoudig de kamado bbq aansteken met een houtwolkrul.

    Met een houtwolkrul eenvoudig je kamado barbecue in een kwartier aansteken. Klik <hier> en in 5 stappen is je bbq startklaar

    Koken met vuur! Wat een beleving en wat een smaak!

    Ik hoor regelmatig over barbecue “Ik eet niet zoveel vlees of daar heb ik geen tijd voor”.  Dat is nou precies de essentie van Sjan kookt. Groente en fruit erbij of een dagje zonder vlees.  Daar steek ik de barbecue voor aan.  Jij ook?

    Groente en fruit op de BBQ:

    Je krijgt veel meer smaak door je groentes op je kamado bbq te grillen of te poffen. Gebruik het voor een vegetarisch menu, als bijgerecht of een bijzonder toetje. Voor een gemakkelijke bereiding.

     

    Vlees, vis gevogelte:

    Hou je van een goed stuk vlees of vis? Dat wil je toch niet verpesten op de barbecue? Een perfecte bereiding en eenvoudige technieken maakt de grillmaster in je los. Het resultaat is dat onder jouw skills het vlees niet meer kan mislukken. Klik <hier> voor de recepten

     

    De complete maaltijd:

    Wat denk je van een Spaanse Paëlla of warm gerookte eendenborst op elzenhout met gepofte knolselderij. Klik op de gerechten, volg de stappen en overtref jezelf op de barbecue.

    Makkelijk voor de beginner en culinaire inspiratie voor de doorgewinterde grillmaster. 

    Blog:

    Wil je elke week inspiratie voor lekkere en makkelijke bbq-gerechten. ‘Sjan kookt’ maakt een leuke bbq blog klik <hier> om te volgen.

    Koken op de barbecue. Wat een smaak en wat een beleving.

     

     

     

    Share:

    Categorieen

    • BBQ recepten
    • Feest dranken
    • Groente en fruit op de BBQ
    • Kip en gevogelte
    • Over Sjan kookt
    • Pizza Flamkuchen
    • Recepten
    • Sjan op Reis
    • Vis
    • Vlees